ADANA / SARIÇAM - Hocallı Türk Kadınlar Birliği Ortaokulu

Kas

Modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ebedi başkomutan, Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83'üncü yılında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle saygıyla andık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümündeokulumuzda etkinlikler yapıldı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Kas

Nasa'da çalışan Türkiye'de 4 kişiden biri olan Astrofizikçi @umutayildiz Hocamızla Derinde Uzay Bilim E- Konferansı gerçekleştirdik.

Kas

Temiz Okul Projesi kapsamında okulumuz Eğitim - Öğretim için bütün hazırlıklarını tamamlamıştır.Eğitim-Öğretim Corana virüz tedbirleri kapsamında yapılmaktadır.

Şbt

Okul bahçemizi güzelleştirme ve düzenleme çalışmalarına istinaden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle baraber fidan dikimleri yapıldı.

Ara

Okulumuzda yerli malı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizle beraber etkinlikler yapıldı.

15 TEMMUZ Şehitleri Anma